Haluatko vaikuttaa siihen, mitä Koilliskeskuksessa ja Linnainmaalla ylipäätään tapahtuu? Kotipesä-hanke tarjoaa yksinkertaisia tapoja toimia ajan hermolla, uutta rakentaen!

Neljä erilaista mahdollisuutta olla mukana Kotipesä-hankkeen kaikille avoimessa toiminnassa:

  1. Keksi loistava idea uudesta toiminnasta ja anna se meidän käyttöömme! (varoitus: saatamme jakaa ideasi myös kaikille muille, jotka voivat tehdä siitä totta)
  2. Ohjaa itse ryhmätoimintaa sinua kiinnostavasta aiheesta Koilliskeskuksessa! Kauttamme saat koulutusta: ryhmänohjaajakoulutus on jo keskiviikkona 29.11. – kysy lisätietoja meiltä!
  3. Tule mukaan KoTo-ryhmään* kehittämään asukkailta saatuja ideoita eteenpäin – ilmoittaudu meille!
  4. Osallistu ryhmätoimintaamme – se on maksutonta ja hauskaa!

Kaikkeen tähän pääset mukaan yksinkertaisimmillaan jättämällä meille viestin ja yhteystietosi etusivulla. Voit olla yhteydessä myös muiden kanavien kautta.

Kotipesä on mukana myös Koillismessuilla lauantaina 26.11. – tule katsomaan, mitä meillä ja muilla alueen toimijoilla on tarjottavana sinulle!

postikortti_linnainmaa_final

*KoTo-ryhmä (Kotipesän toiminnan suunnitteluryhmä) koostuu vapaaehtoisista toiminta-alueidemme asukkaista, ja kokoontuu nelisen kertaa vuodessa pohtien ja kehitellen ryhmän omia ja muiden asukkaiden ideoita eteenpäin kohti konkreettista toimintaa. Seuraava tapaaminen on jo 22.11. – ota yhteyttä, jos haluat mukaan! Me hanketyöntekijät olemme mukana tukemassa ryhmäläisiä asukkaiden ideoiden jalostamisessa, ja järjestämme välillä tapaamisiimme myös mukavia ja virkistyksellisiä juttuja.

Kaikki linnainmaalaiset mukaan kutsuen,

Juuso