Koiramaista meininkiä tiedossa!

Tervetuloa mukaan Linnainmaan Tassut lenkille -ryhmään, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen Linnainmaan koiraihmiset koirineen. Kukaan ei ole liian nuori tai vanha lähtemään mukaan, eikä koiriltakaan vaadita muuta kuin hallittavuutta hihnassa ja koiraporukassa. Mukaan ei tarvita kuin mukavat vaatteet ja hyvät kengät, sekä tietenkin makupaloja koirakaverille. Koirien tulee olla kytkettynä lenkkien ajan. Ryhmä on maksuton.

Tassut lenkille -ryhmän ohjaaja Tiiu ja Haiku-koira

Tassut lenkille -ryhmän ohjaaja Tiiu ja Haiku-koira

Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on 23.8. klo 18. Lähdemme matkaan Koilliskeskuksen kirjaston pääovelta. Käy myös klikkaamassa itsesi osallistujaksi facebook-tapahtumaan!

Allekirjoittanut itse on 26-vuotias nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaopiskelija, jonka elämää rikastuttavat 11-vuotias borderterrieriherra Zon sekä vuoden ikäinen monirotuinen neiti Haiku. Toivoisin, että mahdollisimman moni innostuisi lähtemään mukaan!

Haiku ja Zon

Haiku ja Zon

Idea ryhmästä lähti liikkeelle KOTO-ryhmässä. Ryhmässä mietimme porukalla, minkälainen toiminta sopisi Tammelan ja Linnainmaan alueelle. Mikä olisi sopivampaa toimintaa Linnainmaalle, kuin keksiä tekemistä yhdessä koirien kanssa? Metsää ja luontoa riittää, ja koirat ovat loistava tapa yhdistää liikunta, hauskuus, ja Linnainmaan asukkaat. :)

Lemmikkien terveysvaikutuksia on alettu tutkia enenevissä määrin, ja itseäni on pitkään kiinnostanut kaverikoiratoiminta sekä koirien ja vapaa-ajantoiminnan yhdistäminen muutenkin kuin vain nimenomaisesti koirille suunnattujen perinteisten harrastusten muodossa; Miltä kuulostaisi yhteinen retki makkaraa paistamaan tai piknikille puistoon ilman, että koiran pitäisi jäädä kotiin?

Makkaraa? Kannatan!

Makkaraa? Kannatan!

Ryhmän kautta on toki mahdollisuus päästä myös tutustumaan erilaisiin koiraharrastuksiin mahdollisuuksien mukaan. Ryhmässä voimme myös vaihtaa ajatuksia, puida koiramaisia ongelmia tai vaihtaa koulutusvinkkejä ja hyviksi todettuja keinoja koiramaisen elämän helpottamiseksi. Voimme myös mennä yhdessä treenaamaan tai harjoitella yksinkertaisia arkea helpottavia taitoja kuten kontaktia ja hihnassa kävelyä. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Päätavoitteena on kuitenkin viettää mukavaa aikaa yhdessä!

Liity myös facebook-ryhmäämme, jos toiminta kiinnostaa! Sieltä löytyvät jatkossa tapaamiskertojen suunnitelmat, yhteiset ideat sekä mahdollisuus sopia lenkkitapaamisia myös varsinaisten kokoontumiskertojen ulkopuolelle! :)

Kaikki mukaan!!

Tiiu Lahtinen