Nyt saa tuulettaa!

Nyt on aika tuulettaa!

Odottelemamme jatkorahoituspäätös* tuli jo tänään, ja Kotipesä-hankkeelle myönnettiin jatkorahoitus vuodelle 2018. Saamme siis työskennellä kaikkien teidän asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa vielä ensi vuonnakin! Nyt on aika tuulettaa vähän hankkeen tähänastisia onnistumisia ja tehdä jatkosuunnitelmia ensi vuodelle hyvillä mielin!

Kiitän rahoittajaamme STEA:a luottamuksesta, mutta ennen kaikkea kiitän mahtavia vapaaehtoisiamme ja yhteistyökumppaneitamme: työmme alueellisten toiminnan mahdollisuuksien lisäämisen hyväksi ei olisi onnistunut ilman teitä! Kiitokset kuuluvat myös nykyiselle työparilleni Eija Jyllilälle sekä hankkeen kanssani aloittaneelle, nykyisin Tampereen seudun omaishoitajien OmaisOiva-toiminnassa työskentelevälle Elli Helénille!

Mukavaa viikonloppua ja talvipäivän seisauksen odotusta kaikille! Tuokoot pakkanen ja lumi valon kaupunkiin jo ennen sitä :)

– Juuso

*Oikeastaan kyseessä on vasta rahoittajamme Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tekemä avustusehdotus, joka vaatii vielä Sosiaali- ja terveysministeriön vahvistuksen. En kuitenkaan ole kuullut, että yhdenkään hyvin perustellun hankkeen rahoitusta olisi tässä vaiheessa peruttu.