Kutsumme muut järjestöt mukaan yhteistyöhön! Järjestöilta tarjoaa keinon tehdä järjestöäsi tutuksi kohderyhmällesi – tule siis mukaan ja järjestä juuri oman järjestösi näköinen tilaisuus!

Kotipesä-hanke koordinoi kevätkaudella 2018 Koilliskeskuksessa ja Tammelan lähitorilla kaikille kiinnostuneille avoimia järjestöiltoja, joissa järjestöillä on mahdollisuus tuoda toimintaansa näkyväksi. Ajatuksena on, että kukin mukana olevista järjestöistä tuottaa omannäköisensä ohjelman yhteen keskiviikkoiltaan klo 16–18 väliselle ajalle. Järjestöillat starttaavat Linnainmaalla Koilliskeskuksessa ja Tammelan lähitorilla helmikuussa 2018.

Järjestöilta-teeman alla järjestettävät tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tampereen kaupunki tarjoaa tilat toimintaan. Järjestöt voivat suunnitella tapahtuman sisällön vapaasti: se voi olla jotakin toiminnallista ohjelmaa tai yhtä hyvin myös luento tai keskustelutilaisuus. Tavoitteena on tuoda järjestöjä lähemmäs hyvinvointikeskuksia ja lähitoreja, lisätä tietoisuutta järjestökentän tarjoamista monipuolisista palveluista sekä samalla tarjota mielekästä toimintaa alueiden asukkaille.

Olisiko teidän järjestönne kiinnostunut ottamaan hoitaakseen yhden tai useamman tällaisen iltapäivän kevätkaudella? Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta sekä varaamaan omaa iltaa ke 24.1. klo 16 Koilliskeskuksen monitoimitila Kiveen (Liikekatu 3, 33580 Tampere)!

Mikäli ette pääse mukaan, mutta olette kiinnostuneita järjestöilloista, ottakaa yhteyttä Kotipesä-hankkeen työntekijöihin, niin kerromme lisää.

Terveisin kotipesäläiset :)

Järjestöiltainfo

P.S. Kuvan mainos / kutsu löytyy pdf:nä tämän linkin takaa. Saa jakaa vapaasti!