Tammelan korttelijuhlat tulee taas ensi syksynä, lauantaina 2.9. Kotipesä on jälleen mukana yhtenä pääjärjestäjistä yhdessä Artteli-kumppanuusyhdistys ry:n, Silta-valmennusyhdistys ry:n ja Tampereen tammelalaiset ry:n kanssa. Kotipesä toivottaa kaikki tervetulleiksi suunnittelemaan vuoden 2017 Tammelan korttelijuhlia! Tämän vuoden korttelijuhlien teemana on leikki ja ilo, joten tule mukaan tekemään Tammelasta yhtä isoa leikkikenttää kaiken ikäisille.

Suunnittelutapahtuma Café Tammelakeskuksessa alkaa klo 14 ja päättyy klo 18, mutta mukaan voit hypätä koska tahansa. Voit tulla kehittämään tapahtumia muiden kanssa tai tulla ilmoittamaan oman valmiin tapahtumasi mukaan ja juoda samalla kupposen kahvia (Kotipesä tarjoaa). Tsekkaa myös tapahtuma facebookissa!

Tammelan korttelijuhlia vietetään tänä vuonna lauantaina 2.9. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyjen juhlien luonteeseen kuuluu kaikille Tammelassa asuville, siellä työskenteleville ja viihtyville ihmisille avoimet suunnittelutapahtumat. Vuonna 2016 vietetetyihin juhliin ilmoitettiin yli 30 osatapahtumaa ympäri Tammelaa ja tänä vuonna olisi tarkoitus pistää vielä paremmaksi.

Tule siis mukaan tekemään näistä mitä mahtavimmat juhlat hienon kaupunginosan ja sen ihmisten kunniaksi!

Tammelan korttjuhlat 2016 keräsivät torille mukavasti väkeä

Tammelan korttjuhlat 2016 keräsivät torille mukavasti väkeä