Oletko kiinnostunut avoimesta vapaaehtoistoiminnasta? Puiston kansalaistoiminta ja Kotipesä-hanke järjestävät yhteistyössä asukkaiden kanssa kaikille avoimia, maksuttomia toimintaryhmiä, joista osaa ohjaavat vapaaehtoiset joko yksin tai yhdessä työntekijöiden kanssa. Vapaaehtoistehtäviä löytyy monenlaisia, voit katsoa lisää toimintaan-sivultamme.

Arvostamme ja tuemme vapaaehtoisiamme työssään, ja vaparit ovat tervetulleita myös mm. järjestämillemme retkille luonnon helmaan. Järjestämme vapaaehtoisillemme myös omia erillisiä virkistystapaamisia.

Toimintamme on avointa kaikille. Juuri Sinä olet tervetullut maksuttomaan Valmiuksia ryhmänohjaamiseeen -koulutukseen ensi maanantaina 29.5.2017 klo 15.30 – 18! Koulutus järjestetään Tammelan lähitorin Pikku-Tammi-kabinetissa (Itsenäisyydenkatu 21B), ja kouluttajina toimivat Eija Jyllilä ja Katri Keskinen. Koulutus ei sido mihinkään, vaan voit tulla koulutukseen ilman että nakki napsahtaa :) Ilmoittaudu Kotipesän Eijalle (eija.jyllila@muotiala.fi / 050 598 0706) ja tule mukaan!